You are here

Curs de cuina xinesa FICB: cuina de tardor

Traductor de google :

La Fundació Institut Confuci de Barcelona presenta un nou projecte gastronòmic, amb què podràs  viatjar a la Xina a través dels seus sabors.

De la mà de  Wenbin Peng, natural de Hunan, experimentat cuiner i sommelier, realitzaràs un recorregut per la gastronomia del nord i el sud de la Xina, aprendràs les tècniques de cuinat i preparació d'aliments, descobriràs nous sabors i ingredients i prepararàs plats que podràs reproduir a casa.

El curs és  totalment participatiu i inclou una  degustació dels plats cuinats al final de cada sessió.

En aquesta edició ens endinsarem en la cuina xinesa de tardor, on els bolets, les verdures de temporada i la carn seran les protagonistes de plats suculents i reconfortants. I la darrera sessió la dedicarem a un taller de preparació de panets farcits o “baozi”. 

Horarios

Error del Plànol BCN
No se ha podido cargar Plànol BCN debido a la configuración errónea de los parámetros.

Mercat Boqueria - Sant Josep - Espai Boqueria

Dirección:
C Rambla, 89*LB
Districto:
Ciutat Vella
Barrio:
el Raval
Ciudad:
Barcelona

Noticias

Jornada contra las violencias machistas en el Recinto Fabra i Coats

27/09/2024

Feminismos-mujer. La clausura irá a cargo de la concejala del Distrito de Sant Andreu, Marta Villanueva.

8ª edición de Acció Cultura Viva

17/09/2024

Cultura y tiempo libre. El festival empezará a las 18.00 horas del viernes 20 en el escenario L'Harmonia, dentro del recinto Fabra i Coats, con electrónica, pop y soul.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.