You are here

Degustació "Maridatge de cervesa amb xocolata"

Traductor de google :

Primer es tasta la xocolata, després la cervesa artesanal oportuna i, finalment, el maridatge d’ambdós productes. Durant aquesta activitat s’obtindran coneixements sobre les seves característiques de la cervesa, però, sens dubte, l’aliment principal és la xocolata, de la qual es coneixerà la història, els tipus existents i el procés de fabricació.

Horarios

Error del Plànol BCN
No se ha podido cargar Plànol BCN debido a la configuración errónea de los parámetros.

Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata

Dirección:
Carrer del Comerç, 36
Districto:
Ciutat Vella
Barrio:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Ciudad:
Barcelona

Noticias

Consulta la programación del FABRESTIU 2024!

04/07/2024

¡Empezamos con la nueva programación de Fabrestiu 2024!

Jueves 27 de junio, Consejo de Barrio de Sant Andreu

13/06/2024

Ayuntamiento. El Consejo de barrio se emitirá en streaming desde la web del distrito.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.