You are here

Exposició 'Els mons d'Alícia. Somiar el país de les meravelles'

Traductor de google :

Gairebé 160 anys després que Lewis Carroll escrivís  Alícia al país de les meravelles, aquesta història i la seva protagonista s’han convertit en una part de l’imaginari col·lectiu de múltiples generacions.   

Es tracta de la primera exposició que ofereix una visió àmplia sobre l’impacte dels llibres protagonitzats per l’Alícia.

Alícia al país de les meravelles, de Lewis Carroll, escrita el 1865, és un fenomen cultural. Traduïda a més de 170 llengües, encara s’imprimeix i forma part de l’imaginari col·lectiu. L’abast de la seva influència travessa generacions, artistes i disciplines: moda, teatre, cinema, fotografia o ciència.

L’exposició ofereix diferents respostes a per què un personatge victorià resulta tan significatiu, la cultura que va propiciar la seva escriptura i com els temes i les idees que s’hi plantegen encara són rellevants. La mostra incorpora una dimensió lúdica i un espai de reflexió per facilitar un diàleg entre el món de l’Alícia i el nostre. Un recorregut dividit en cinc seccions —La invenció de l’Alícia, A través de la pantalla, L’Alícia, porta a altres mons, L’Alícia en escena i Convertir-se en l’Alícia— que seguirà el viatge de l’heroïna.

Horarios

Error del Plànol BCN
No se ha podido cargar Plànol BCN debido a la configuración errónea de los parámetros.

CaixaForum Barcelona

Dirección:
Avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6*8
Districto:
Sants-Montjuïc
Barrio:
la Font de la Guatlla
Ciudad:
Barcelona

Noticias

El 48H Open House abre las puertas de varios edificios del distrito

21/10/2024

Cultura y tiempo libre. Habrá más de 200 actividades en el conjunto de Barcelona y en diversas ciudades metropolitanas, la mayoría sin inscripción previa.

El lunes 11 de noviembre, Consejo de Barrio de Sant Andreu

18/10/2024

Participación. Se podrán solicitar medidas de accesibilidad (doblaje a lengua de signos y subtitulación) hasta 48 horas antes del inicio de la sesión.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.