You are here

Exposició 'Ressons de la memòria. Fotollibres del present'

Traductor de google :

L’exposició Ressons de la memòria. Fotollibres del present, és un recull de les publicacions de l'Arxiu de Memòria Fotogràfica de la Guerra Civil que va néixer a la Universitat Jaume I l'any 2022. Es tracta del primer arxiu que recupera, cataloga, analitza i dóna visibilitat pública a una sèrie de pràctiques fotogràfiques contemporànies que posen en relleu una manera de recuperar la memòria de la guerra i de les víctimes a partir de la recerca fotogràfica i la creació artística.

La mostra, comissariada per Marta Martín Núñez i formada per 40 fotollibres, vol apropar al públic el mapa que, durant els últims vint anys, s’ha reconstruït donant veu a un record silenciat que altres generacions no han pogut o no han volgut expressar. Aquestes mirades construeixen des d'un cert buit —el dels silencis familiars incòmodes, l'oblit institucionalitzat o l'absència de referents— i una certa distància —la de ser els nets i netes que han crescut en democràcia— el llegat d'un passat traumàtic ressona com un eco en els seus cossos

Hi haurà visites guiades amb els artistes de l’exposició el dissabte 1 de juny a les 12.00 h, amb Martí Llorens, Espe Pons i Montserrat Soto, i el dissabte 21 de setembre a les 12.00h, amb Ignasi Prat, Noelia Pérez Sánder, Anna Jornet.

Horarios

Error del Plànol BCN
No se ha podido cargar Plànol BCN debido a la configuración errónea de los parámetros.

Castell de Montjuïc

Dirección:
Carretera de Montjuïc, 66
Districto:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona

Noticias

Consulta la programación del FABRESTIU 2024!

04/07/2024

¡Empezamos con la nueva programación de Fabrestiu 2024!

Jueves 27 de junio, Consejo de Barrio de Sant Andreu

13/06/2024

Ayuntamiento. El Consejo de barrio se emitirá en streaming desde la web del distrito.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.