You are here
Taller "Xocolating"
Traductor de
:
Horarios
Dias | Horas | Preus | Observaciones | |
---|---|---|---|---|
Dissabte |
a les 12.00 h |
Entrada general: 23.5 € |
Cal inscripció prèvia. Durada: 1:30 hora |
No se ha podido cargar Plànol BCN debido a la configuración errónea de los parámetros.
Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata
- Dirección:
- Carrer del Comerç, 36
- Districto:
- Ciutat Vella
- Barrio:
- Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
- Ciudad:
- Barcelona
Directori
582,305
585,159
397,338
388,83
305,428
509,128
462,372
505,274
Per sortir sent un professional de la xocolata, s’elaboren diverses peces: una rajola, piruletes i classes de bombons diferents. Totes elles utilitzant les tècniques bàsiques de la pastisseria catalana: treball amb motlle, amb mànega pastissera, etc.