Carrers tallats a Hostafrancs

26/09/2019 - 10:56 h

Districte Sants-Montjuïc

Mobilitat. Si aquests dies et mous per Hostafrancs, fes-ho a peu o en transport públic evitant les afectacions al trànsit amb motiu de la Festa Major i de la Fira Medieval.

Si aquests dies et mous per Hostafrancs, fes-ho a peu o en transport públic evitant les afectacions al trànsit amb motiu de la 160a Festa Major i de la XIV Fira Medieval. Fins al 6 d'octubre, una desena de carrers hostafranquins es tallen a la circulació, sobretot els dos caps de setmana.

Pel que fa a la Festa Major d’Hostafrancs, el tram final del carrer de Vilardell, entre Hostafrancs de Sió i Sant Roc, davant l’església del Sant Àngel Custodi, restarà tancat al trànsit els dos propers caps de setmana. Concretament, es tallarà dissabte 28 de setembre, a les 15 h,  fins a les 6 h del matí de dilluns 30. Aquest tram es tornarà a tallar divendres 4 d’octubre, a les 8 h, fins a les 6 h del matí de dilluns 7 d’octubre. Diumenge 29 de setembre també es talla el carrer de Sant Roc, entre Creu Coberta i Vilardell, de les 7 a les 15 h.

El carrer de Béjar, entre Sant Nicolau i Cai Celi, es tanca al trànsit dissabte 28 de setembre de 10 a 16 h i divendres 4 d’octubre, a les 15 h, fins a les 2 h de la matinada. El carrer de Vidriol restarà tancat de les 16.30 a les 20.30 h el dia 4 i dissabte 5 d’octubre, a partir de les 10 h i fins a les 6 h de diumenge. Per la seva banda, el carrer del Cap de Guaita, entre Vidriol i Leiva, es talla al trànsit divendres 4 d’octubre de les 16.30 a les 20.30 h. I el carrer de l’Elisi, de Rector Triadó a Béjar, està tallat dissabte 5 d’octubre de 9 a 24 h.

Amb motiu de la Fira Medieval, de les 6.30 h del matí del dissabte 5 d’octubre fins a les 22 h de diumenge 6 d’octubre, els carrers de la Creu Coberta (entre plaça d’Espanya i Moianès), Consell de Cent (des de Tarragona fins a Creu Coberta), Sant Roc (entre Vilardell i Creu Coberta), Rector Triadó (de Consell de Cent a Creu Coberta), Mir Geribert (des de Creu Coberta fins a Leiva) i Torre d’en Damians (des de Creu Coberta fins a Leiva) estan tancats a la circulació, amb accessos restringits només per a veïns i veïnes.

Aquests talls fan desviar el recorregut de les línies d’autobús que hi passen: D20, 52 i 115. Si heu de moure-us pel barri d’Hostafrancs, us recomanem fer-ho a peu o en metro, consultar el servei d’informació de Transports Metropolitans de Barcelona i tenir presents el mapa i els horaris de les afectacions.