Curs d’estiu “Hiroshima and Peace”

dc., 12/02/2020 - 09:55

Image by paulmuenzner0 from Pixabay

Redacció

La xarxa de ciutats Mayors for Peace promou el curs Hiroshima and Peace, del 29 de juliol al 8 d’agost de 2020 a la Universitat d’Hiroshima.

La xarxa de ciutats Mayors for Peace promou el curs Hiroshima and Peace, del 29 de juliol al 8 d’agost de 2020 a la Universitat d’Hiroshima.

 

L’objectiu principal del curs és proporcionar als estudiants una comprensió general de la naturalesa i els atributs de la guerra i la pau, tot presentant diferents experiències de guerra, inclòs el bombardeig atòmic d’Hiroshima, i tractar  temes d’actualitat relacionats amb la pau mundial en l’era de la globalització.

Aquesta nova convocatòria coincideix amb el 75è aniversari de la commemoració dels bombardejos atòmics de les ciutats d’Hiroshima i Nagasaki i reunirà persones de tot el món per aprofundir en el coneixement del que van significar els atacs de 1945, escoltar els testimonis de les persones que van patir-los i compartir durant uns dies reflexions sobre com construir una pau mundial duradora.

La beca que ofereix Mayors for Peace cobreix el viatge, l’allotjament i les dietes durant els dies del curs, així com la participació en totes les activitats incloses en el programa del mateix.

Les candidatures per a aquest curs s’han de vehicular a través de l’Ajuntament de Barcelona que, com a membre de la xarxa Mayors for Peace, en pot seleccionar fins a tres que seran les que proposarà al Secretariat Internacional de la xarxa. Les persones interessades, que compleixin els requisits, poden adreçar la seva candidatura, acompanyada dels documents requerits, fins al dia 6 de març a l’adreça: cooperaciointernacional@bcn.cat

En el cas que el nombre de candidatures rebudes fos superior a tres,  es tindrà especialment en compte el contingut del treball presentat i la capacitat dels candidats/es de comunicar-se en anglès.

Podeu consultar els requisits i el procediment  per a presentar candidatures en aquest enllaç i us podeu descarregar  els formularis de sol·licitud aquí