Laia Bonet participa en la Conferència i l’Assemblea General de la xarxa Eurocities

dt., 26/11/2019 - 16:49

Laia Bonet durant la conferència anual d'Eurocities amb els alcaldes de Praga, Florència i Varsòvia i la secretària general de la xarxa, Anna Lisa Boni.

Jorge Luis Fuentealba Diez

La tinent d’alcaldia Laia Bonet va participar a Praga en la Conferència i l’Assemblea General (AGM) anuals de la xarxa Eurocities.

La Conferència i l’Assemblea General (AGM) anuals de la xarxa Eurocities es van celebrar a Praga entre els dies 20 i 22 de novembre. Es tracta de la principal reunió de la xarxa amb representants polítics, i el seu objectiu és fer balanç de l’activitat de l’any i anunciar les principals activitats i iniciatives futures. Enguany, Barcelona va estar representada per Laia Bonet, tinenta d’alcaldia d’Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordinació Territorial i Metropolitana i responsable de les Relacions internacionals de l’Ajuntament de la ciutat.

Durant l’AGM es va renovar la presidència d’Estocolm i la vicepresidència de Florència i es va donar la benvinguda a quatre nous membres: Coventry (Regne Unit), Lahti (Finlàndia), Grand Paris Sud i Borlange (Suècia). També cal destacar que una de les principals decisions que es van prendre durant l’AGM va estar la modificació estatutària segons la qual, a partir d’ara, s’obre una de les 12 places del Comitè Executiu a ciutats situades en estats no membres de la UE.