NARCOTRÀFIC I PERIODISME A MÈXIC

08/10/2018 - 14:23 h

Redacció

Periodistes defensors dels drets humans exposen la situació de violència i vulnerabilitat que es pateix a Mèxic

Periodistes defensors dels drets humans exposen la situació de violència i vulnerabilitat que es pateix a Mèxic.

Taula per Mèxic i la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), amb la col·laboració de la Direcció de Justícia Global i Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Barcelona,  organitzen el seminari Periodisme, narco i ofici. Entre la violència i la supervivència per donar a conèixer la situació que viuen a Mèxic els professionals del periodisme amenaçats per l’exercici de la seva professió i el seu activisme a l’hora de denunciar violacions de drets humans.

En aquest seminari, que tindrà lloc el proper 11 d’octubre, tindrem l’oportunitat de comptar amb els testimonis de Jacob Morales i Luis  Daniel Nava, periodistes del diari El Sur de Guerrero, que es troben a Barcelona acollits pel programa municipal Barcelona Protegeix Periodistes de Mèxic. Igualment, comptarem amb la participació de Luis Hernández Navarro, director d’Opinió del diari La Jornada, Majo Siscar, periodista membre de la Taula per Mèxic, i Xavier Giró i Luisa Martínez, professors de la Universitat Autònoma de Barcelona.

El Seminari Periodisme, narco i ofici. Entre la violència i la supervivència, tindrà lloc el dia 11 d’octubre a les 15:00h a la sala de graus de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB (Cerdanyola del Vallès).