A causa d'una incidència tècnica és possible que en alguns serveis es produeixin talls puntuals.

Disculpeu les molèsties que aquesta incidència us pugui ocasionar.

Viatge a Amman per assessorar en matèria d'accessibilitat

18/09/2018 - 08:16 h

barcelona.cat

Representants de l'Ajuntament de Barcelona estan aquests dies a Amman, en una visita de treball per assessorar en matèria d'accessibilitat, fruit d'un acord de cooperació que s'ha signat aquest any.

Representants de l'Ajuntament de Barcelona estan aquests dies a Amman, en una visita de treball per assessorar en matèria d'accessibilitat, fruit d'un acord de cooperació que s'ha signat aquest any.

Representants de l’Ajuntament de Barcelona, concretament de la Direcció de Justicia Global i cooperació, el departament de projectes urbans d’Ecologia Urbana i l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) estan aquests dies a Jordània de treball en un viatge que es duu a terme en el marc de l’acord de cooperació entre Amman i Barcelona que s’ha signat aquest any amb l’objectiu de millorar i fomentar l’accessibilitat de la capital de Jordània amb l’assessorament de Barcelona.

La trobada, que es duu a terme del 16 al 20 de setembre, es fa amb el GAM (Great Amman), que és la municipalitat d’Amman, i el HCD (High Council for Disability), aquest últim és una organisme del govern de Jordània.

Les principals activitats seran:

1) Visita i anàlisi de l’àrea Alabadali , com una zona d’anàlisi pilot de l’accessibilitat.

2) Continuïtat amb l’acompanyament de l’urbanització del passeig Jabal Al Hussein d’Amman.

3) Sessió de treball sobre la relació pressupostària entre l’IMPD i altres departaments municipals de cara a polítiques d’accessibiltat.

4) Sessió de treball polítiques de desinstitucionalització a Barcelona. Situació de les polítiques de serveis residencials i programes de foment de l’autonomia i la vida independent.

Aquesta sessió a Amman tindrà una rèplica a Barcelona el mes de novembre per part d’una delegació de Jordània de les dues mateixes entitats on seguirem explorant in situ aquestes demandes .