Roda de premsa sobre la crida per a la resposta a l'emergència per COVID-19

Mon, 10/08/2020 - 09:06

Redacció

Laura Pérez explica els projectes beneficiaris dels ajuts d’acció humanitària d’emergència per fer front la Covid-19 a d’altres països.

Laura Pérez explica els projectes beneficiaris dels ajuts d’acció humanitària d’emergència per fer front la Covid-19 a d’altres països.

Dilluns 10 d’agost, a les 12:00 hores (Sala Lluís Companys, Ajuntament de Barcelona), la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laura Pérez, presentarà els projectes beneficiaris dels ajuts d’acció humanitària d’emergència per fer front la Covid-19 a d’altres països. A la presentació l’acompanyaran el director de Justícia Global i Cooperació Internacional de l’Ajuntament, David Llistar; i el coordinador de Metges del Món al Senegal, Guillermo Martínez.

A més, també intervindran telemàticament la delegada de Cruz Roja Española al Líban, Ana López, que es troba actualment al terreny; el responsable de projectes d’Assemblea de Cooperació per la Pau (ACPP) a Colòmbia, Alejandro Quiñoá.

La roda de premsa podrà seguir-se presencialment amb aforament limitat de 13 persones (periodistes i operadors), previ registre a https://barcelona.cat/rodespremsa

Telemàticament, l’acte podrà seguirse en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).