La Sala Ciutat és una llibreria especialitzada en publicacions sobre la ciutat de Barcelona i, alhora, un espai de visualització del sector de la il·lustració, gràcies al seu Altell Il·lustrat.

Llibres, ciutat i il·lustració són els tres eixos que formen un projecte en procés de creixement.

C/ Ciutat, 2 (Ciutat Vella)

Entrada gratuïta

De dilluns a divendres: de 10 a 14 hores i de 15 a 20 hores

Dissabtes: de 10 a 14 hores

 • Sala Ciutat

  La Sala Ciutat està situada al costat de l’antiga façana gòtica de la Casa de la Ciutat. Els orígens de l’espai es remunten a segles enrere, a les diverses ampliacions que s’han dut a terme a les dependències de l’Ajuntament de Barcelona. Després d’una reforma arquitectònica de l’espai, la Sala Ciutat va obrir les portes l’any 2008.

  Avui consta d’una llibreria especialitzada en publicacions sobre Barcelona i un espai de visualització del sector de la il·lustració.

   

 • Altell Il·lustrat

  L’Altell Il·lustrat és un espai per a intervencions gràfiques de gran format creades per professionals del sector de la il·lustració, amb Barcelona com a tema central. Des que va obrir les portes l’abril del 2016, l’espai canvia d’aspecte dos cops l’any, pels volts de Sant Jordi i de la Mercè. Hi aporten el seu talent tant professionals consolidats com talents emergents de la il·lustració barcelonina.

  La Sala Ciutat ja ha estat l’escenari dels “Altells” de María Corte, Joan Negrescolor, Gina Thorstensen, Miguel Bustos, Lalalimola (Sandra Navarro) i Lu_J_son (Tomás Langarita). Actualment, la Sala Ciutat presenta la versió de l’Altell Il·lustrat de Pau Gasol i Carles Murillo

  Consulta l’historial d’artistes escollits.

 • Llibreria

  La llibreria s'ha remodelat per fer-la més eficient, se n'ha ampliat el fons i s'hi han creat noves zones temàtiques. A més, s'hi han incorporat publicacions que editen els museus i centres culturals de la ciutat.

  A l’ampli catàleg de publicacions trobaràs des de còmics fins a obres de filosofia, urbanisme o poesia; des d’història fins a ficció, sempre amb Barcelona com a nexe. Tot el catàleg de publicacions de la llibreria es pot consultar a Barcelona Llibres

Publicacions destacades