Parla del que t'amoina, Parla de salut mental

Konsulta'm, un servei de suport psicològic

L’espai Konsulta’m és un servei de suport psicològic adreçat a joves, adolescents i persones adultes atès per professionals de la salut mental. La seva finalitat és detectar i atendre de forma preventiva el patiment emocional i els problemes de salut mental de la població. És anònim, gratuït, es troba a tots els districtes de la ciutat i no requereix  cita prèvia.

El Konsulta’m és una acció que forma part del Pla de salut mental de Barcelona 2016-2022, que té com a prioritat atendre la població infantil, adolescent i adulta jove.

En aquesta pàgina trobareu el mapa amb els punts d'atenció i els seus horaris.

AVÍS

El Centre de Vida Comunitària Trinitat Vella de Sant Andreu restarà tancat uns mesos, durant aquest temps els podreu trobar a:

  • El servei Konsulta'm portarà a terme la seva activitat al Centre Trinitat Vella (C. Foradada, 36) en el mateix horari.
  • El servei Konsulta'm +22 portarà a terme la seva activitat a la Biblioteca Trinitat Vella-José Barbero , 2a planta (c. Galicia, 16) els dimecres de 9.30 a 13.30h.

 

Joves i adolescents

Els punts del Konsulta’m per a joves i adolescents obren una tarda a la setmana en un casal o un espai de proximitat amb activitats juvenils. El seu objectiu és atendre els i les adolescents i joves d’entre 12 i 22 anys que necessiten una resposta especialitzada, àgil i immediata. També pot orientar  les famílies i els i les professionals que treballen amb joves i adolescents.
 
Aquest servei neix el 2018 per accedir als i les adolescents i joves abans que el malestar psicològic s’agreugi o es converteixi en un problema de salut mental. D’altra banda, es pretén potenciar un tipus de servei que s’adeqüi més als hàbits i a les dinàmiques i les pràctiques dels i les adolescents i joves per poder oferir-los una millor atenció.

Majors de 22 anys

El Konsulta’m +22 és un servei de suport psicològic gratuït adreçat a la població de més de 22 anys de la ciutat de Barcelona. El servei també assessora en temes de salut mental professionals que treballen des del teixit comunitari.  En cadascun d’aquests espais s’ofereixen diversos tipus d’atenció: suport, detecció, orientació, acompanyament i derivació, si escau.
 
Aquest servei es basa en l’èxit del seu predecessor, el Konsulta’m destinat a joves d’entre 12 i 22 anys. Dona resposta a la mesura de govern del Pla de xoc en salut mental del maig del 2021 i, en concret, a l’augment del malestar emocional de la població a conseqüència de la pandèmia per covid-19.

 

 

 

Espais Konsulta’m

Filtra per

Filtra per

S'han trobat 0 resultats

Mapa