Acte de lliurament dels Premis Miquel Casablancas 2021 i exposició de finalistes 'Guanyar-se el pa'

El proper dimecres 20 d’octubre, a la 3ª planta de Fabra i Coats - Centre d’Art Contemporani de Barcelona, Sant Andreu Contemporani presentarà Guanyar-se el pa, exposició que reuneix tots els treballs finalistes en la modalitat d’obra del Concurs d’Arts Visuals Premi Miquel Casablancas 2021, així com els dossiers finalistes de la resta de modalitats: projecte, mediació i comunicació gràfica.

Obra: María Alcaide / Joana Capella Buendia / Azahara Cerezo / Claudia Claremi / Álvaro Chior / Irati Inoriza / Alsira Monforte / Joan Pallé / Beatriz Regueira Pons / Guillermo Ros / Helena Vinent / Ian Waelder

Projecte: Roc Domingo Puig i Marta Rosell Chust / Raquel G. Ibáñez / YESSi PERSE / Colectivo Que no salga de aquí

En la mateixa exposició també es presentaran els treballs dels artistes que van participar en SAC-FiC Programa de Residències 2020: María Alcaide i Marc Herrero.

Per normativa covid, no hi ha inauguració, però sí apertura de portes a les 13h del dimecres 20 d’octubre. La mostra estarà oberta al públic fins al 7 de novembre de 2021.

Abans de l’apertura de portes, els membres del jurat d’aquesta edició -Núria Gómez Gabriel (investigadora i comissària), Francesco Giaveri (comissari) i Kiki Petratou (comissària guanyadora del SAC International Curatorial Residency Program 2021)- deliberaran a sala i escolliran el/la guanyador/a del Premi Miquel Casablancas 2021 en la modalitat d’obra.

Us recordem els/les guanyadors/es de la resta de modalitats:

Projecte:

YESSi PERSE, per TOP FIVE. Fairytales of Eternal Economic Growth

Mediació:

Oriol Fuster Cabrera, per En pròpia pell (intimitat forçada)

Comunicació gràfica:

Humo Estudio (Pablo Santacana + Marta M. Legido)

 

Organitza: Sant Andreu Contemporani.

Horaris

Adreça:
Carrer de Sant Adrià, 20
Districte:
Sant Andreu
Barri:
Sant Andreu
Població:
Barcelona