Corbacho, ‘Ante todo mucha calma’

Espectacles. Corbacho es riu de si mateix, de tot el que l’envolta (incloent-hi la seva família) i també de vosaltres.

Després de tres anys de gira, Corbacho torna a Barcelona per seguir rient-se de tot una mica amb el seu espectacle Ante todo mucha calma.

Per començar es riu de si mateix, una cosa indispensable que li van ensenyar quan va començar en això de la faràndula.

Però també es riu de tot el que l’envolta. De tot. De la seva dona, del seu fill, de la seva mare, de la seva germana, del seu cunyat, de la seva família. I també del seu barri, de la seva ciutat, del seu país, de tots els països. Dels nostres governants, dels nostres reis i dels nostres prínceps. I dels seus principis. Sobretot, dels seus principis.

Però no us preocupeu, que també es riurà de vosaltres. Dels qui l’aneu a veure al teatre. I dels que no. Per què? Perquè si. Perquè, tal com està tot, hem de riure, tots hem de riure, i molt!

Horaris


Després de 3 anys de gira Corbacho torna a Barcelona, per seguir rient de tot una mica amb el seu espectacle Ante Todo Mucha Calma.

Per començar, riu de si mateix: una cosa indispensable que li van ensenyar des que va començar en això de la faràndula.

Però també riur de tot el que l´envolta. De tot. De la seva dona, Del seu fill. De la seva mare. De la seva germana. Del seu cunyat. De la seva família. I també del seu barri. De la seva ciutat. Del seu país. De tots els seus països.

Dels nostres governants. Dels nostres reis i dels nostres prínceps. I dels seus principis. Sobretot, dels seus principis.

Però no us preocupeu, que també riurà de vosaltres. Dels qui aneu a veure´l al teatre. I dels que no. Per què? Perquè si. Perquè tal com està tot, hem de riure: tots hem de riure, i molt!

Teatre Poliorama

Adreça:
La Rambla, 115
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona

Els usuaris que han vist això també han vist...