‘Van Gogh’

Actuació del dia 24 de desembre cancel·lada

Espectacles. La lucidesa i la “bogeria” del pintor, en un monòleg envoltat de videoart immersiu.

L’actor Jaume Garcia Arija encarna la lucidesa i la “bogeria” de Vincent van Gogh, un artista plenament conscient del que pretén. Parla de l’amor, de la natura, de la seva preocupació per la humanitat, de la pintura i del món artístic. Mentre ens parla d’ell, interpel·lant-se a si mateix, també ho fa amb l’espectador. I tot plegat, acompanyat d’una proposta de videoart inspirada en les seves obres, que proporciona una visió total i immersiva de l’espectacle.

L’acció es desenvolupa entre la crisi de Borinage, quan van Gogh tenia 27 anys, i unes hores abans de morir, als 37 anys.

Autor: Ever Blanchet, a partir de Cartes a Theo
Traducció al català: Josep Maria Vidal
Interpretació: Jaume Garcia Arija
Direcció: Maria Clausó i Ever Blanchet

Horaris


L'actor Jaume Garcia Arija encarna la lucidesa i la "bogeria" de Vincent Van Gogh, un artista plenament conscient del que pretén. Parla de l'amor, de la natura, de la seva preocupació per la humanitat, de la pintura i del món artístic. Alhora que ens parla d'ell, interpel·lant-se a si mateix, també ho fa amb l'espectador. Tot plegat recolzat amb una proposta de videoart inspirada en les seves obres, que proporciona una visió total i immersiva de l'espectacle.

L'acció es desenvolupa entre la crisi de Borinage, quan Van Gogh té 27 anys i unes hores abans de la seva mort, als 37 anys.

Autor: Ever Blanchet a partir de les cartes a Theo.
Traducció al català: Josep Maria Vidal
Interpretació: Jaume Garcia Arija
Direcció: Maria Clausó i Ever Blanchet

Teatre Gaudí de Barcelona

Adreça:
C Sant Antoni Maria Claret, 120
Districte:
Eixample
Barri:
La Sagrada Família
Codi postal:
08025
Població:
Barcelona