Planetari 2D estèreo - Projecció 'Deep Sky'


La nit estrellada és un dels paisatges naturals més bells que podem contemplar des de la Terra, i com més negre és el fons de la nit, més se'n gaudeix. Milers d'estrelles esquitxen el cel sobre els nostres caps i provoquen una sensació d'infinitud i, alhora, de petitesa. Els humans l'hem sentida des que vam aixecar la mirada al cel.

Però, què hi ha més enllà? Si la poguéssim observar més i més lluny, escrutar aquest fons negre de la nit, hi trobaríem més i més estrelles fins a l'infinit?

Durant els últims decennis, els grans telescopis i els observatoris situats a l'espai han espiat aquest fons negre de la nit i han tret a la llum un univers fascinant, dinàmic, complex... Centenars, milers d'objectes astronòmics que romanien ocults a la nostra mirada ens han omplert les retines amb una explosió de colors, formes i dimensions inimaginables.

La imatge moderna del nostre univers mereix ser contada i coneguda per tothom. Acompanyeu-nos i descobrim junts quines meravelles amaga el cel profund.

Sessió recomanada per a majors de 14 anys.

**Projecció en català amb traducció simultània al castellà, anglès i francès, i audiodescripció.

Horaris

CosmoCaixa Barcelona

Adreça:
C Isaac Newton, 26
Districte:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Sant Gervasi - la Bonanova
Codi postal:
08022
Població:
Barcelona