None

Aquesta iniciativa neix amb l'objectiu de fomentar un consum racional i sostenible de la roba.

És habitual que a les cases on hi ha infants es vagi acumulant roba que se’ls queda petita i que encara està en bon estat.
Per tal d’aprofitar aquesta roba i educar als infants en valors com el consum sostenible i la cooperació es posa a disposició de les persones del barri un espai on deixar la roba que ja no es faci servir i agafar-ne d’altra.
És un punt d´intercanvi de roba, en el que les persones usuàries cal que es donin d’alta portant alguna peça de roba i facilitant les seves dades personals.
El personal del casal verifica el bon estat de la roba, per vetllar per la qualitat del projecte, i es porta un control de les peces que cada persona deixa i agafa per assegurar que no es produeix un benefici individual (persones que només agafen) sinó que és genera un bé comú (s’agafa i es deixa roba).

Horaris

Aquesta iniciativa neix amb l'objectiu de fomentar un consum racional i sostenible de la roba. És habitual que a les cases on hi ha infants es vagi acumulant roba que se'ls queda petita i que encara està en bon estat.Per tal d'aprofitar aquesta roba i educar als infants en valors com el consum sostenible i la cooperació es posa a disposició de les persones del barri un espai on deixar la roba que ja no es faci servir i agafar-ne d'altra. És un punt d'intercanvi de roba, en el que les persones usuàries cal que es donin d'alta portant alguna peça de roba per poder formar-ne part.

Casal de Barri Can Portabella

Adreça:
C Virgili, 18
Districte:
Sant Andreu
Barri:
Sant Andreu
Població:
Barcelona