3r Festival de Moda Sostenible a la Fabra i Coats

26/10/2016 - 11:24

Festival. Els dies 3, 4 i 5 de novembre la Fabra i Coats de Sant Andreu acollirà la 3a edició del Barcelona Ethical Fashion Fest (BEFF).

El Festival de Moda Sostenible arriba per tercer any consecutiu! Els dies 3, 4 i 5 de novembre de 2016 us esperen totes les novetats sobre moda sostenible al recinte Fabra i Coats. No us ho perdeu!

Del 3 al 5 de novembre de 2016 l’Associació Moda Sostenible Barcelona celebrarà la 3a edició del Barcelona Ethical Fashion Fest (BEFF) al recinte de la Fabra i Coats a Sant Andreu, la festa de la moda sostenible de la Ciutat i el festival de la moda sostenible més important del sud d’Europa. El festival està destinat a tots els ciutadans i ciutadanes amb l’objectiu de conèixer la moda sostenible com a alternativa a la moda ràpida i barata (responsable per danys al medi ambient i violació dels drets humans) i també donar a conèixer el sector de la moda sostenible local. De la mateixa manera, el festival també està destinat al món professional, perquè estilistes i promotors de la moda del país puguin conèixer les opcions sostenibles que s’hi produeixen i, d’aquesta manera, promoure el consum intel·ligent amb opcions locals.

El festival comptarà amb més de 50 showrooms de marques de moda sostenible, xerrades de temes sostenibles, consum i economia circular, passarel·les de moda, food trucks de menjar eco i projeccions de sensibilització entorn a la moda sostenible.

L’Associació de Moda Sostenible va néixer el 2013 amb la inquietud de sensibilitar a la societat sobre els avantatges de la moda sostenible i estimular-ne la seva creació, producció, venda i ús. L’associació organitza diversos esdeveniments al llarg de l’any relacionats amb la moda sostenible com la 1a Passarel·la Moda Sostenible de Barcelona, la passarel·la de moda del SwitchMed 2015 o el Fòrum de Moda Sostenible. Aquest any tornen a organitzar el Festival de Moda Sostenible 2016 que compta amb l’aval de dues edicions anteriors de gran èxit amb una assistència de més de 8.000 persones.