Ampliem fins el 15 de novembre el termini per recollir ampolles plegables

27/09/2017 - 15:15

Medi ambient. Les ampolles es lliuren a aquells i aquelles que tenen censats el seus gossos i té per objectiu millorar la higiene als carrers dels set barris.

Les ampolles es lliuren a aquells i aquelles que tenen censats el seus gossos i té per objectiu millorar la higiene als carrers dels set barris.

El Districte de Sant Andreu ha anunciat l’ampliació del termini per recollir les ampolles plegables amb les que els i les propietàries dels gossos poden ruixar els orins de la seva mascota i contribuir a mantenir néts els carrers dels barris. Tot i que es preveia lliurar aquesta eina fins el proper dia 30 de setembre, finalment hi haurà de temps fins el 15 de novembre per aconseguir l’ampolla.

Els i les interessades poden aconseguir l’ampolla plegable presentant, bé la carta que s’ha fet arribar des del Districte, o bé el document que acredita que tenen el gos censat. L’objectiu de la campanya és que les persones que conviuen i tenen cura de gossos col·laborin per aconseguir una ciutat més neta i agradable. D’aquesta manera, el Districte ho vol posar fàcil oferint una ampolla d’aigua plegable amb mosquetó perquè s’utilitzi per netejar les superfícies on orini el gos. Com que és plegable i es pot penjar d’on es vulgui és fàcil de portar quan se surt a passejar amb l’animal domèstic. Cal recordar que es vol combatre la presència d’orins als carrers, ja que els components d’aquest residu són corrosius i malmeten el mobiliari urbà i la superfície sobre la qual s’aboquen.

Les ampolles es poden recollir en aquests equipaments: els centres cívics del Bon Pastor, Baró de Viver, Navas, La Sagrera i Trinitat Vella, i els casals de barri de Congrés-Indians i Can Portabella. També hi ha ampolles disponibles a l’Espai Jove Garcilaso.