Ofrena floral a la tomba d'Ignasi Iglesias | Sant Andreu

Ofrena floral a la tomba d'Ignasi Iglesias

02/10/2017 - 13:26

Cultura. El proper diumenge 8 d'octubre es recordarà la figura del dramaturg i poeta andreuenc al cementiri de Sant Andreu i al Centre d'Estudis que porta el seu nom.

El proper diumenge 8 d'octubre es recordarà la figura del dramaturg i poeta andreuenc al cementiri de Sant Andreu i al Centre d'Estudis que porta el seu nom.

A partir de les 10 del matí les entitats participants que formen la Comissió Cívica Ignasi Iglésias, responsable de l’organització de l’acte,  es concentraran a la porta del cementiri de Sant Andreu. Després començarà la tradicional ofrena floral de la quarantena d’organitzacions que participen en l’homenatge. L’acte comptarà amb la intervenció de Feliu Formosa, poeta i traductor, guanyador del Premi d’Honor de les Lletres Catalanes l’any 2005. Després dels parlaments de les autoritats també actuarà l’Orfeó Eco de Catalunya.

Després de l’ofrena floral, el Centre d’Estudis Ignasi Iglésias col·locarà una corona de llorer a la casa on va néixer l’escriptor, actual seu del Centre d’Estudis. Des de les 12, també s’hi farà una jornada de portes obertes. En paral·lel, a la mateixa hora hi haurà una ballada de sardanes a l’esplanada de Can Fabra amb la Cobla La Principal de Terrassa, organitzada pel Foment Sardanista Andreuenc.