'Veus contra el masclisme' engega la programació del 25N al Districte

06/11/2017 - 17:27

Feminismes. Es tracta d'un cicle que comença aquest dijous 9 de novembre, l'Ateneu l'Harmonia amb el recital de poesia d'Aina Torres per rebutjar les agressions masclistes i promoure la igualtat real entre homes i dones.

Es tracta d'un cicle que comença aquest dijous 9 de novembre, l'Ateneu l'Harmonia amb el recital de poesia d'Aina Torres per rebutjar les agressions masclistes i promoure la igualtat real entre homes i dones.

La poeta i escriptora Aina Torres oferirà un recital de poemes propis a partir de les 20.00 hores a l’ateneu andreuenc, tot basant-se en versos del llibre Dos hiverns i un incendi, guanyador del Premi de Poesia Martí Dot. També oferirà poemes inèdits que formaran part del seu proper llibre: poesia de sacseig, passió i resistència.

El recital ‘Veus contra el masclisme’ obrirà els actes commemoratius del 25 de Novembre, el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència Vers les Dones que enguany oferirà l’acte central el proper dimarts 21 a les 18.30 a la plaça Orfila amb la lectura del manifest per part del Consell de Dones del Districte de Sant Andreu.