Combatem la violència vers les dones amb desenes d'actes pel 25N

09/11/2017 - 11:07

Feminismes. Sant Andreu comença el cicle per commemorar el Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència Vers les Dones amb 'Veus contra el masclisme' a l'Ateneu l'Harmonia i diverses xerrades.

Sant Andreu comença el cicle per commemorar el Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència Vers les Dones amb 'Veus contra el masclisme' a l'Ateneu l'Harmonia i diverses xerrades.

El Districte de Sant Andreu commemorarà el proper 25N amb diverses propostes al llarg de tot el mes de novembre. La primera proposta la trobem aquest dijous 9 amb l’inici de ‘Veus contra el masclisme’, un cicle que promou l’Ateneu l’Harmonia i que comptarà amb el recital poètic d’Aina Torres a les 20.00 hores. Divendres la programació comptarà amb la màgia de Montserrat Escopinya, els monòlegs de Diana Dibau i la música de Sound Six. Serà a les 20.00 hores, a l’Ateneu l’Harmonia, i s’inclou dins la programació de ‘Veus contra el masclisme’. Pel que fa a dissabte, l’espai durà a terme la pintada d’un mural feminista amb l’artista Lily Brick a les 11.00.

El proper dilluns 13, a les 19 hores, la seu del PDeCat de Sant Andreu (Malats, 33) proposa una xerrada sobre la violència masclista i el paper de les administracions públiques a càrrec de la politòloga i treballadora de l’Institut Català de les Dones, Anna Satorra.

Les activitats continuaran a partir de dilluns 20 amb una altra xerrada, en aquest cas al casal d’ERC (Agustí i Milà, 27) sobre violències sexuals. Podeu consultar la resta de les activitats en l’arxiu adjunt.