Desvestirem el gènere i homenatjarem les dones filadores pel 8M a Sant Andreu

26/02/2018 - 13:32

Feminismes. La commemoració del Dia Internacional de les Dones oferirà desenes de propostes a tots els equipaments del districte gràcies a la implicació de les entitats.

La commemoració del Dia Internacional de les Dones oferirà desenes de propostes a tots els equipaments del districte gràcies a la implicació de les entitats.

El Districte ha programat l’acte central per al proper dimarts 13 a les 18.30 a la Fàbrica de Creació. L’acte inclourà la lectura del manifest per part de les Aprilleres de Congrés-Indians, els parlaments de la regidora de Sant Andreu, Laia Ortiz, i la presidenta del Districte, Montse Benedí, i amb la performance ‘Mecàniques’, en homenatge a les dones treballadores de la Fabra i Coats.

La programació del Dia de la Dona arrencarà dijous 1 de març amb la projecció de Las Constituyentes al casal de Gent Gran La Palmera a les 17.00 hores. A les 18.30 hi haurà una conferència teatralitzada sobre Carmen Balcells al Centre Cívic de la Trinitat Vella.

La resta d’actes es reprendran el proper 5 de maig i s’allargaran fins quasi l’abril. A l’arxiu adjunt trobareu tota la programació, que també es pot consultar als diferents equipaments del districte en versió impresa.