Afectacions en la xarxa de metro durant l’estiu

18/06/2024 - 13:03

Els treballs de millora de la infraestructura afectaran l’L2, entre Sagrada Família i Paral·lel, l’L5, entre Collblanc i Cornellà Centre, l’L4, entre Selva de Mar i La Pau, i l’L10 Nord, entre La Salut i Gorg. Els talls del servei es fan durant el període de menys afluència de veïns i veïnes. Es recomana utilitzar alternatives de la xarxa de metro i autobús per als desplaçaments.

La línia 2 quedarà sense servei entre Paral·lel i Sagrada Família des del 25 de juny i fins al 25 d’agost, tots dos dies inclosos.

Els autobusos que cobreixen bona part del recorregut són el D50, l’H12 i l’H16.

El tall de la línia 5 entre les estacions de Collblanc i Cornellà Centre comença el 25 de juny i s’acabarà l’1 de setembre.

S’habilitarà un bus llançadora entre aquestes estacions que farà el recorregut del tram afectat, excepte Can Vidalet. L’últim bus sortirà des de Cornellà Centre en direcció Collblanc a les 23.18 hores de diumenge a dijous i a la 1.18 hores els divendres i vigílies de festiu.

Les afectacions de la línia 4 es produiran del 27 de juliol al 22 d’agost entre La Pau i Selva de Mar, i les de la línia 10 Nord, entre Gorg i La Salut, del 5 al 25 d’agost.

Podeu planificar els desplaçaments al web “Com s’hi va”.