En marxa la Festa Major de Baró de Viver!

12/06/2018 - 09:59

Festes Majors. Des del 14 fins el 17 de juny el barri s'omple d'activitats relacionades amb el ball, el foc o l'animació per tota la família.

Des del 14 fins el 17 de juny el barri s'omple d'activitats relacionades amb el ball, el foc o l'animació per tota la família.

El dijous 14 el pregó de la Festa Major donarà inici a un programa d’activitats que inclou algunes ja tradicionals com el sopar comunitari o la botifarrada. També hi haurà novetats molt interessants com l’espectacle de dansa que ha preparat l’Escola Esperança que ajudarà a consolidar el barri com un nou pol cultural dins del nostre territori.

Durant la Festa Major es repartirà material per promoure una festa major lliure d’agressions masclistes. Un any més, es repeteix aquest treball conjunt de l’Ajuntament amb les comissions de festes i les entitats per aconseguir espais d’oci sense agressions.

La festa major 2018 ha estat promoguda i organitzada per un grup de veïns i veïnes del barri els quals, a títol personal o com a entitat, han volgut posar el seu temps, les seves idees i el seu entusiasme a la disposició d’un treball col·lectiu perquè tot el barri pugui gaudir-ho aquests dies.