Coneix l'skate park de Baró de Viver

06/06/2018 - 17:29

Equipaments. Ubicat a la sortida del metro, aquest recinte del Districte permet practicar diversos esports de patinatge de forma gratuïta i a l'aire lliure.

Ubicat a la sortida del metro, aquest recinte del Districte permet practicar diversos esports de patinatge de forma gratuïta i a l'aire lliure.

Es tracta d’una àrea d’uns 1.200 metres quadrats de superfície que s’han convertit en un nou parc esportiu urbà amb tots aquells elements que utilitzen els patinadors urbans per practicar el seu esport: dunes, plataformes i plans inclinats, bancades, volcans, baranes de rails rodons i angulars, gaps de diferents formes (euro gap, bank gap, sushi gap) rampes per saltar o lliscar, cua d’iguana.

El nou espai esportiu, que està funcionant des de fa més d’un any, i que ha suposat un cost total (amb IVA) de 346.000 euros, és un parc polivalent i d’iniciació, és a dir, amb els elements de dificultat reduïda i per tant especialment pensat per als esportistes i les esportistes que s’estiguin iniciant en aquest esport.