El CEIP La Maquinista guanya la primera beca Carles Capdevila

13/06/2018 - 13:27

Educació. El premi està dotat amb 20000€ que s'utilitzaran per finançar la contractació d'un dinamitzador per donar a conèixer encara més el projecte.

El premi està dotat amb 20000€ que s'utilitzaran per finançar la contractació d'un dinamitzador per donar a conèixer encara més el projecte +Educació.

El projecte +Educació va dirigit a infants de primària, secundària i famílies i té l’objectiu de fer partícips als alumnes dels barris propers a l’escola de la vida cultural dels seus barris. Per aquest motiu han creat un passaport que ajuda a fer el seguiment de tot els esdeveniments relacionats amb la Cultura. Comencen així el projecte de la Universitat del Temps lliure per viatjar pels diferents recursos que ofereix la ciutat. Així es vol arribar a les famílies que normalment no farien ús d’aquest tipus de serveis i fer xarxa als barris.

El projecte va néixer el 2011 a La Maquinista però a dia d’avui ja el comparteixen sis centres educatius. A dia d’avui el gestiona una cooperativa que també té el nom de +Educació. Gràcies a aquesta beca podran comptar, a partir d’ara, amb un dinamitzador.

La beca Carles Capdevila d’enguany s’ha destinat a impulsar el desenvolupament d’un projecte que estableixi un mètode o model innovador per millorar la capacitat formativa i participativa de l’alumne.