El recinte de Fabra i Coats, un espai obert al barri

28/09/2018 - 11:45

Participació. El procés participatiu té com a objectiu conèixer i posar en relació les necessitats i els usos del recinte que proposen el veïnat de Sant Andreu, els equipaments i entitats que tenen la seva seu a la Fabra i Coats.

El procés participatiu té com a objectiu conèixer i posar en relació les necessitats i els usos del recinte que proposen el veïnat de Sant Andreu, els equipaments i entitats que tenen la seva seu a la Fabra i Coats.

Des del Districte de Sant Andreu i l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) hem posat en marxa el procés participatiu “Fabra i Coats, un espai obert al barri” per dissenyar la urbanització i els usos dels espais públics del recinte fabril.

Convidem a tot el veïnat i les entitats de Sant Andreu de Palomar a la sessió oberta que tindrà lloc dimarts 9 d’octubre a les 18:30 a l’Espai Bota del Recinte de la Fabra i Coats.

En aquesta sessió explicarem les característiques dels espais públics del recinte que s’urbanitzaran i el calendari del procés participatiu.

El procés es desenvoluparà entre els mesos d’octubre de 2018 i març de 2019 i comptarà amb diversos espais de participació: espais oberts a tot el veïnat del barri i tallers orientats a col·lectius específics.

El procés participatiu té com a objectiu principal conèixer i posar en relació les necessitats i els usos del recinte que proposen el veïnat de Sant Andreu, els equipaments i entitats que tenen la seva seu a la Fabra i Coats, i els seus usuaris.

Per més informació i fer propostes podeu consultar el web a la plataforma Decidim Barcelona
https://www.decidim.barcelona/processes/urbanitzacioFiC

Vine i participa!