'Logan' tancarà el cicle de cinema a la fresca de les #GradesObertes18

01/08/2018 - 14:30

Cultura. La pel·lícula amb la qual Hugh Jackman s'acomiadava del personatge de Lobezno canvia totalment la visió que tenim dels superherois de Marvel.

La pel·lícula amb la qual Hugh Jackman s'acomiadava del personatge de Lobezno canvia totalment la visió que tenim dels superherois de Marvel.

Logan és el nom real de Wolverine/Lobezno, el personatge que va liderar els X-Men durant dècades. En aquesta pel·lícula ha perdut els seus poders i malviu amb el dolor que li provoca el seu esquelet d’adamantium. Amb ell, aïllat de la societat, està el professor Xavier. L’ideòleg del grup de superherois pateix una malaltia degenerativa i viu els seus darrers anys sense poder controlar els seus poders telepàtics. Junts viuran una darrera aventura que obrirà pas a una nova generació de mutants.

La pel·lícula forma part del cicle #GradesObertes18 que vol convertir les grades del Canòdrom en un escenari de reflexió sobre els límits de la creativitat i la ciència. Aquest espai es converteix en un marc ideal per lligar la tecnologia amb el setè art.

Totes les pel·lícules que s’han projectat a les #GradesObertes18 d’enguany han sigut en versió original subtitulada en espanyol i gratuïtes. En aquest cas, Logan no està recomanada per menors de setze anys. Aquesta pel·lícula tanca el cicle d’enguany que ha ofert dues pel·lícules més que la primera edició.