No et perdis la Festa de la Solidaritat!

15/10/2018 - 16:07

Dissabte 10 de novembre a partir de les 10 hores la plaça Orfila acollirà la gran celebració amb motiu de la Tardor Solidària.

Dissabte 10 de novembre a partir de les 10 hores la plaça Orfila acollirà la gran celebració amb motiu de la Tardor Solidària.

Aquest any, durant la Festa de la Solidaritat, trobarem una biblioteca vivent, un taller solidari, la lectura “rapejada” del manifest i molts temes afrobeat composats per dones africanes.

A partir de les 10 h arranca la festa amb un taller solidari. A les 11:30 h, i amb la col·laboració de la l’associació Acathi (Migració, Refugi i Diversitats LGTBIQ+) i el servei d’interculturalitat del Districte de Sant Andreu, la biblioteca vivent us espera de la mà de persones que han sofert situacions de conflicte social com a conseqüència de la seva nacionalitat, ocupació, orientació sexual… Els i les participants tindran un temps determinat per preguntar de manera lliure dubtes i inquietuds.

La lectura del manifest d’aquest any estarà rapejada pel grup de rap “Te quiero Trinitat”, del barri de Trinitat Vella, vora les 12:30 del matí.

I Ràdio Trinijove punxarà, en directe, música afrobeat de dones africanes fins que finalitzi la festa.

Durant tot l’esdeveniment, les Formigues de Sant Pacià organitzen una recollida d’aliments per al rebost solidari de Sant Andreu.