Per veure bé els Tres Tombs, escull carrers més amples

10/01/2019 - 15:11

Cultura popular. Les obres del mercat obliguen a canviar la ruta habitual. Us expliquem quins són els carrers més recomanables perquè gaudiu de la cavalcada.

Les obres del mercat obliguen a canviar la ruta habitual. Us expliquem quins són els carrers més recomanables perquè gaudiu de la cavalcada.

El recorregut d’enguany dels Tres Tombs canvia i, per aquest motiu, alguns dels carrers pels quals passarà la cavalcada tenen una configuració força diferent a la d’altres anys. Per aquest motiu és recomanable prioritzar el Passeig de Torras i Bages, el carrer de Palomar, el tram de Gran de Sant Andreu, la Plaça d’Orfila, el carrer del Segre fins la Fabra i Coats, la Rambla de l’Onze de Setembre en sentit de pujada i, per suposat, la de Fabra i Puig entre el carrer Gran i Concepció Arenal, on tradicionalment es fan les voltes.

El carrer de Virgili pot ser una mica més incòmode si s’hi acumula molta gent i buscar un altre emplaçament també ajudarà a la seguretat dels animals. Als carrers assenyalats amb línia discontínua al mapa, Segre i la Rambla de l’Onze de Setembre en sentit de baixada, no es llençaran caramels.