RelaxadaMent, programa d'activitats entorn la Salut Mental a Sant Andreu

27/09/2018 - 11:58

RelaxadaMent, programa d'activitats entorn la Salut Mental a Sant Andreu

El districte de Sant Andreu i la Taula de Salut Mental organitzen un un programa d'activitats amb l'objectiu de visualitzar el treball pel benestar emocional, psicològic i social de totes les persones.

Aquest mes d’octubre el Districte de Sant Andreu i la Taula de Salut Mental organitzen conjuntament amb una important representació de les entitats del territori, un programa d’activitats amb l’objectiu de visualitzar el treball pel benestar emocional, psicològic i social de totes les persones.

El districte de Sant Andreu en el marc del Pla de Salut Mental de Barcelona  ha posat en marxa la Taula de Salut Mental per teixir complicitats entre els diferents agents que poden treballar d’una manera integral i respectuosa en aquest àmbit.

En aquest programa hi podrem trobar des de Cinefòrum amb Las vidas de Grace a la Biblioteca de Bon Pastor, presentacions de llibres a les Biblioteques de Can Fabra i La Sagrera fins a diverses propostes de tallers i xerrades dedicats a la risoteràpia, a la música a la salut,… als equipaments del districte.

El programa complert es pot consultar en l’arxiu adjunt.