“Som un barri petit però fem una Festa Major que segur que agradarà a tots els que hi vinguin”

13/06/2018 - 11:38

Festes Majors. Ramona Luparu i Fátima Ayuso són la presidenta i la vicepresidenta de la comissió de que organitza la Festa Major de Baró de Viver. Parlem amb elles per conèixer de primera mà com serán els dies que tenen per davant al barri.

Ramona Luparu i Fátima Ayuso són la presidenta i la vicepresidenta de la comissió de que organitza la Festa Major de Baró de Viver. Parlem amb elles per conèixer de primera mà com serán els dies que tenen per davant al barri.

-Què és el més destacat de la Festa Major d’aquest any?
Sempre té molta afluència la festa de l’escuma. Les nits també són molt agraïdes. Aquest any hi haurà discomòbil per a les nits de divendres i dissabte. Aquestes dues activitats són bastant multitudinàries però a la resta també va bastant gent.

-Quines són les novetats?
Cada any anem introduint coses noves aquest any, per exemple, hi haurà un toro mecànic i una activitat per a nens de 0 a 4 anys, que mai s’havia fet malgrat que al barri hi ha molts nens petits. Portem també un inflable multiobstacles per als nens més grans que també és la primera vegada que el tindrem.

-Quantes persones treballeu perquè la Festa Major se celebri?
En condicions normals som cinc les que més o menys ens repartim la feina. Les reunions de la comissió són obertes i s’avisa a les entitats però durant l’any som poca gent preparant-ho tot. Quan s’acosten més les dates de la Festa Major la gent s’activa i s’implica i ens ajuda més. A més sempre que tens activitats en marxa algú del barri s’apunta a fer-te un cop mà.

-Com animaríeu a la resta de barris del Districte a que s’acostessin fins el barri per viure la Festa Major?
Som un barri petit però fem una festa major que segur que els va a agradar. Igual estem una mica més lluny però els convidem al fet que s’acostin a divertir-se amb nosaltres a la festa holi, la festa de l’escuma… Fins i tot, tenim dos correfocs! A més tenim un company que fa molta difusió a xarxes socials del que fem. Utilitza Instagram, Facebook o Twitter, pel que és més fàcil que mai que tothom sàpiga el que ofereix el programa.