Tornen els matinals de les #GradesObertes18 al Canòdrom

11/10/2018 - 10:10

Cultura i lleure. En aquesta ocasió hi haurà dues activitats, el 20 i el 10 de novembre, dedicades la igualtat de gènere i al medi ambient i la sostenibilitat.

En aquesta ocasió hi haurà dues activitats, el 20 i el 10 de novembre, dedicades la igualtat de gènere i al medi ambient i la sostenibilitat.

El vint d’octubre i el deu de novembre vine a gaudir de la nova edició de les Matinals de Grades Obertes al Canòdrom, organitzades pel Districte de Sant Andreu i coordinades per Coterrats. Aquestes trobades busquen una divertida mescla entre llenguatges culturals amb participació ciutadana.

La primera de les activitats que es farà s’emmarca dins la Tardor Solidària i es titula “Hi havia una vegada… contes per la igualtat”. Hi podreu conèixer versions contemporànies, lúdiques i participatives de contes infantils, amb dansa, música, performance i literatura. Tot plegat amb l’objectiu de conscienciar sobre la igualtat de gènere.

El deu de novembre el Canòdrom acollirà “Eco-Matinals per un món sostenible”. En aquest cas, mitjançant la música, la dansa, la poesia i el circ es vol posar l’accent sobre la importància de la mobilitat sostenible i una millor utilització dels residus.

Les dues activitats són gratuïtes i comencen a les 12 del migdia. L’escenari és, un cop més, la plaça del Canòdrom.