Acte central del 8M al Districte de Sant Andreu

25/02/2022 - 18:35

8M. El proper 10 de març a les 18.30 h es conmemora el Dia Internacional de les Dones amb un acte a l'Espai Bota del Recinte Fabra i Coats.

El proper 10 de març a les 18.30 h es conmemora el Dia Internacional de les Dones amb un acte a l'Espai Bota del Recinte Fabra i Coats.

L’acte inclourà la lectura del manifest a càrrec del Grup de Dones Trinitat Vella i Vaya Tela Trinitat i la presentació de l’audiovisual i performance sorgit de manera col·lectiva amb la temàtica de fons de l’economia feminista, amb el suport de Dona Cançó.

A més, també es farà la presentació del mural comunitari amb el suport de l’Associació Art-Teràpia Artenea. Hi haurà acompanyament musical amb la pianista Lídia Facerías i la guitarrista Helena Bantulà. La Cloenda anirà a càrrec del Grup de Dones Tracututrà

L’activitat està organitzada pel Consell de Dones del Districte de Sant Andreu i Taula de Persones amb Discapacitat, amb la col·laboració de Dona Cançó i l’ Associació Art-Teràpia Artenea. L’acte serà accessible amb subtitulació en pantalla i interpretació en llengua de signes.