Arriba el mercat d'intercanvi i reparació: Para i Repara!

10/01/2022 - 09:28

Aquest hivern, arriba de nou, de la mà de l'Aula Ambiental del districte de Sant Andreu el para i repara!

Aquest hivern, arriba de nou, de la mà de l'Aula Ambiental del districte de Sant Andreu el para i repara!

Dins del ritme desenfrenat de consum de la societat actual, nosaltres, les persones consumidores tenim la responsabilitat compartida amb els sectors productius i les administracions de canviar el sistema perquè sigui més just i sostenible. Com a ciutadanes hem de transformar aquests hàbits de consum i construir noves pràctiques que contemplin els principis del consum responsable.

És per aquest motiu que aquest gener, arriba el Para i Repara, un mercat d’intercanvi i reparació d’objectes, que organitza l’Aula Ambiental junt amb altres entitats del districte, any rere any, per promoure la reducció de residus i el reaprofitament i reparació de tots els nostres objectes quotidians.

Aquest any, a partir del 17 de gener podreu dur els vostres objectes, tal com petits electrodomèstics, bicicletes i aparells electrònics, per intercanviar a la Nau Vila Besòs on se us donarà la moneda d’intercanvi perquè porteu el dia del mercat. Si ho preferiu podeu dur els vostres objectes directament el dia del mercat que serà el dissabte 29 de gener de 10 a 14 hores a la plaça de Robert Gerhard, 3 davant del Centre Cívic Bon Pastor.

Durant tot el matí hi haurà diversos espais de reparació de petits electrodomèstics, de bicicletes i de petits aparells electrònics. Si voleu reparar cap objecte, podeu fer la inscripció al Centre Cívic Bon Pastor, a través del seu portal web o trucant al 933 147 947.

Per consultar activitats similars al programa us convidem a donar-li un cop d’ull al programa de l’Aula Ambiental de Sant Andreu i, per qualsevol informació, podeu contactar amb l’Aula a través del seu correu santandreuambiental@bcn.cat o telèfon 650 97 61 71.