Barcelona Ballet Project estrena “All of us” el diumenge 3 de juliol al SAT!

23/06/2022 - 12:46

El passi permet gaudir d’una diversitat de coreografies clàssiques, com Giselle, i també de modernes inspirades en les geometries arquitectòniques de la ciutat de Barcelona. Serà el diumenge 3 de juliol a les 20.30 h.

El passi permet gaudir d’una diversitat de coreografies clàssiques, com Giselle, i també de modernes inspirades en les geometries arquitectòniques de la ciutat de Barcelona. Serà el diumenge 3 de juliol a les 20.30 h.

La Companya BBP– Centre Internacional de Dansa, fundada per Gino Labate i Emanuela Campiciano, presenta un homenatge a la feina dels ballarins i ballarines durant aquest temps i ho fa amb la posada en escena d’un espai artístic dedicat a ells i elles. “En el moment actual hem volgut reflexionar sobre la vulnerabilitat humana, els sentiments d’amor i d’amistat i descobrir els sentiments negatius que moltes vegades caracteritzen la nostra naturalesa i que hem d’aprendre a allunyar de nosaltres”, explica el director Gino Labate.

Per a la directora artística, Emanuela, l’espectacle està dirigit a un públic variat i sense limitació d’edat: “All of us ens dona l’oportunitat de reflexionar sobre la vida, la seva energia i valor a través de l’art de la dansa en l’escenari, on el cos de ball del curs professional de dansa del BBP posa molt amor i passió per a expressar-se dins de cada coreografia única”.

De la representació gaudiran especialment les persones que estimen l’art i la dansa, atès que se sentiran participants d’aquesta funció artísticament estructurada en un crescendo dinàmic. A més, podran reflexionar sobre els missatges que transmeten les coreografies i alhora admirar l’habilitat tècnica de tots els cos de ball, del qual sobresurten tot els ballarins que assumeixen el protagonisme de diferents coreografies. Cal destacar la participació especial de  Melissa Festa, ex alumna del BBP i actualment ballarina al Ballet Des Stadttheaters Bremerhaven (Alemanya). Podeu consultar el programa complet de l’espectacle al PDF:  22All of us_programaSAT que adjuntem.

Pel que fa a les localitats les podeu adquirir a través d’aquest enllaç.