Calidoscopi Cultural des de la finestra de casa nostra

26/03/2020 - 14:15

Els equipaments de La Sagrera, Sant Andreu, Congrés-Indians, Baró de Viver i Navas ens conviden a compartir les fotografies que puguem fer des de casa per nodrir el projecte d'imatge i fotografia documental des d'una perspectiva diferent.

Els equipaments de La Sagrera, Sant Andreu, Congrés-Indians, Baró de Viver i Navas ens conviden a compartir les fotografies que puguem fer des de casa per nodrir el projecte d'imatge i fotografia documental des d'una perspectiva diferent.

Mostrar les mirades subjectives del barri i veure les altres realitats des de punts de vista normalment no compartits. Aquest és el punt de partida i sota el qual es convida tot el veïnat a fotografiar, des d’una finestra, el paisatge urbà que veu cadascú des de la finestra de casa seva. Aprofitant el confinament i la implicació dels equipaments i serveis dels nostres barris, el Calidoscopi Cultural 2020 arriba a la casa de cada veí i veïna per convidar-nos a compartir aquestes imatges úniques fetes des de la finestra, el balcó, el terrat… Així podrem veure els barris d’una manera ben diferent i única i compartir aquesta mena de mapa amb tothom.

El projecte des de la finestra es pot compartir a través de les xarxes socials amb els hashtags qeu tot seguit us detallarem en funció del barri en el que residiu i també es pot remetre a un compte de correu que canalitzarà les aportacions de tothom penjant les fotografies a google maps.

LA SAGRERA

Les fotografies, que es poden fer amb telèfons mòbils o qualsevol altra càmera, es poden penjar a Instagram amb el nom i número del carrer des d’on s’ha fet i els hashtags: #lasagrerafinestra i #calidoscopi20. També es poden enviar per correu electrònic a lasagrerafinestra@gmail.com, amb l’assumpte “La Sagrera des de la finestra” i el nom i número des d’on s’ha fet la fotografia. Durant el mes de maig, hi haurà un mapatge a Google Maps obert a tothom amb totes les imatges recollides.

SANT ANDREU

Les fotografies, que es poden fer amb telèfons mòbils o qualsevol altra càmera, es poden penjar a Instagram amb el nom i número del carrer des d’on s’ha fet i els hashtags: #santandreufinestra i #calidoscopi20. També es poden enviar per correu electrònic a imatgesfinestra@gmail.com, amb l’assumpte “Sant Andreu des de la finestra” i el nom i número des d’on s’ha fet la fotografia. Durant el mes de maig, hi haurà un mapatge a Google Maps obert a tothom amb totes les imatges recollides.

CONGRÉS-INDIANS

Les fotografies, que es poden fer amb telèfons mòbils o qualsevol altra càmera, es poden penjar a Instagram amb el nom i número del carrer des d’on s’ha fet i els hashtags: #congresindiansfinestra i #calidoscopi20. També es poden enviar per correu electrònic a congresindiansfinestra@gmail.com, amb l’assumpte “Congrés-Indians des de la finestra” i el nom i número des d’on s’ha fet la fotografia. Durant el mes de maig, hi haurà un mapatge a Google Maps obert a tothom amb totes les imatges recollides.

NAVAS

Les fotografies, que es poden fer amb telèfons mòbils o qualsevol altra càmera, es poden penjar a Instagram amb el nom i número del carrer des d’on s’ha fet i els hashtags: #navasfinestra i #calidoscopi20. També es poden enviar per correu electrònic a imatgesfinestra@gmail.com, amb l’assumpte “Navas des de la finestra” i el nom i número des d’on s’ha fet la fotografia. Durant el mes de maig, hi haurà un mapatge a Google Maps obert a tothom amb totes les imatges recollides.

BARÓ DE VIVER

Les fotografies, que es poden fer amb telèfons mòbils o qualsevol altra càmera, es poden penjar a Instagram amb el nom i número del carrer des d’on s’ha fet i els hashtags: #barodesdelafinestra i #calidoscopi20. També es poden enviar per correu electrònic a imatgesfinestra@gmail.com, amb l’assumpte “Baró de Viver des de la finestra” i el nom i número des d’on s’ha fet la fotografia. Durant el mes de maig, hi haurà un mapatge a Google Maps obert a tothom amb totes les imatges recollides.

També podeu afegir el HT #Desdecasa i #Ensensortirem que estem utilitzant aquests dies en tots els canals municipals.