Celebra el 30 aniversari del Centre Cívic Bon Pastor

08/10/2019 - 08:44

L'equipament, que va obrir portes l'any 1989, prepara un cap de setmana farcit d'activitats que comptarà amb la implicació de les entitats del barri.

L'equipament, que va obrir portes l'any 1989, prepara un cap de setmana farcit d'activitats que comptarà amb la implicació de les entitats del barri.

L’aniversari se celebrarà el proper cap de setmana del divendres 18 i dissabte 19 d’octubre per commemorar els 30 anys d’aquest servei de referència al barri.

Aquí trobareu tota la programació:

Divendres 18 d’octubre a partir de les 17.30h

FESTA D’ANIVERSARI PER A PÚBLIC INFANTIL I FAMILIAR

FEM UN PASTÍS EN FAMÍLIA!
De 17.30h a 18.30h
Realització d’un taller obert per a la canalla de decoració de cupcakes de la mà de l’Anabel González, professora de Rebosteria, amb els que formarem un gran pastís d’aniversari!

 

BALLEM A LA PLAÇA
De 18.30h a 19.30h
Bufada d’espelmes i actuació del grup d’animació “La Cucanya de Colors”: jugarem, ballarem i farem gresca a la plaça del Centre Cívic!

 

Dissabte 19 d’octubre a partir de les 10 h

JORNADA FESTIVA MATINAL PER A TOTS ELS PÚBLICS

D9RÀDIO – MICRO OBERT
De 10 a 14h
La ràdio del barri amb seu al centre obrirà les seves portes per a que entitats, veïnat i persones usuàries del Centre Cívic expliquin els seus records, vivències i anècdotes viscudes a l’equipament i al barri.

ESMORZAR POPULAR + INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ FUN PASTOR
D’11 a 12h
Inauguració de l’exposició resultat de la col·laboració amb entitats i serveis de Bon Pastor, que consistirà en tot un seguit de fotografies de les persones i entitats vinculades al Centre. Aquesta inauguració s’acompanyarà d’un esmorzar popular.

MOSTRA D’ENTITATS
De 12 a 13h
Les associacions i serveis convidats participaran de la jornada i oferiran petites mostres de la seva activitat desenvolupada a l’equipament durant el curs.

BALLADA FINAL DE LINDY HOP
De 13 a 14h
Spank the Baby oferirà una classe oberta d’aquesta modalitat de Swing, per a totes aquelles persones que s’engresquin a ballar en parella.

No dubteu en apropar-vos al Bon Pastor i gaudir de la millor festa!