Coneix els teus drets laborals, sessions al Districte

11/01/2021 - 23:18

Punt de defensa dels drets laborals. Al desembre de 2020 es van començar a oferir, a diferents equipaments del districte de Sant Andreu, sessions individuals presencials d’assessorament en drets laborals.

Tens dubtes sobre el compliment dels teus drets laborals al lloc de feina i vols saber com defensar-los? Demana la teva cita i vine a assessorar-te al centre cívic de la Trinitat Vella o a Can Portabella aquest mes de gener. Una advocada laboralista t’atendrà en el lloc, dia i hora que escullis.  

 

Els Punts de Defensa dels Drets Laborals són un servei d’assessorament jurídic, presencial o telefònic, en matèria de drets laborals. Estan impulsats per Barcelona Activa en col·laboració amb els Districtes de Ciutat Vella, Nou Barris i Sants-Montjuïc i en diàleg amb entitats socials i organitzacions sindicals.

Al desembre de 2020 vam començar a oferir, a diferents equipaments del districte de Sant Andreu, sessions individuals presencials d’assessorament en drets laborals, amb l’objectiu d’apropar aquest recurs al districte de Sant Andreu. Davant de la bona acollida, us informem de les sessions programades pel gener:

  • 18 de gener de 16 a 20h a Can Portabella, carrer Virgili, 18
  • 27 de gener de 16 a 20h al Centre cívic de la Trinitat Vella, carrer Foradada, 36

Aquest servei és gratuït i obert a qualsevol persona que ho necessiti. Es pot sol·licitar cita trucant al 900 533 175, demanant en quin equipament es vol ser atesa o apuntant-se directament al web: https://treball.barcelonactiva.cat/porta22/cat/activitats/edit-ws/assessorament-presencial-en-drets-laborals.do?idActivitat=1030859