El districte participa en una nova edició de Smart City Week

05/11/2019 - 16:08

El 14 de novembre participa al Taller d’experimentació i producció sonora amb sons de Sant Andreu.

El 14 de novembre participa al Taller d’experimentació i producció sonora amb sons de Sant Andreu.

Després de l’experiència de crear un Mapa Sonor de tots els territoris del districte de Sant Andreu que vam fer en l’edició de Calidoscopi 2019, us proposem participar en el taller que hem programat el proper dijous 14 de novembre a les 18 h al Taller de Músics de Sant Andreu dins del programa de Smart City Week d’enguany.

La Smart City Week és un espai de reflexió i diàleg sobre el model de ciutat al qual aspira Barcelona. Aquesta setmana d’activitats vol apropar a la ciutadania nocions sobre una ciutat que fa servir les tecnologies i el coneixement acumulat per aconseguir un entorn urbà més sostenible, just i inclusiu.

El Taller d’experimentació i producció sonora que proposem és una activitat que té com a objectiu recrear espais sonors emprant enregistraments d’objectes acompanyats de músiques. A l’activitat es realitzarà un procés de disseny sonor per imatges, procedent del llenguatge cinematogràfic, per dissenyar i experimentar al voltant d’un paisatge sonor i musical geolocalitzat a l’espai públic de la ciutat. Els i les participants podran escollir un entorn per fer el disseny sonor que acompanyi a les imatges que visualitzem en aquell entorn. El taller finalitzarà amb una audició dels paisatges sonors i musicals geolocalitzats a l’espai.

Dades pràctiques:

 

Dijous 14 de novembre

Horari: 18.00 a 20.30h

Espai:
Taller de Músics ESEM – Centre Cultural Can Fabra

Adreça:
Segre, 24-32, 3a planta (Pl. Can Fabra)

Edat recomanada: A partir de 14 anys

Inscripcions: https://www.barcelona.cat/smart-city-week/ca/programa/taller-dexperimentacio-i-produccio-sonora