El Festival Grec arriba al SAT! Teatre aquest mes de juliol

25/06/2019 - 18:13

Cultura. L'escenari andreuenc acollirà tres espectacles: dos destinats al públic familiar i un altre de dansa contemporània.

L'escenari andreuenc acollirà tres espectacles: dos destinats al públic familiar i un altre de dansa contemporània.

3 i 4 de juliol a les 18.30h

“Estrella” de la Companyia Marie de Jongh Teatroa

A partir de 6 anys

Després de l’èxit de l’espectacle « AMOUR », la companyia de teatre gestual Marie de Jongh Teatroa – tot un referent en les arts escèniques per a públic familiar- presenta « Estrella » ; una història de superació protagonitzada per l’Izar (estrella, en basc) una nena de sis anys amb molt de talent per a el piano que és a punt de converitr-se en una estrella de fama mundial. Però el destí li ha preparat una sorpresa…  Marie de Jongh Teatroa va rebre l’any passat el Premi Nacional per a la Infància i Joventut, entre d’altres premis.

 

9, 10 i 11 de juliol a les 18.30h

“Play” de la Companyia Aracaladanza

A partir de 4 anys

El nou espectacle d’aquesta companyia dedicada a acostar la dansa als públics de totes les edats s’inspira en l’activitat que més caracteritza la infància: el joc. La llibertat, la diversió i la passió de jugar simplement per divertir-se.

 

14 i 15 de juliol a les 20h

“AM27” de Javier Guerrero

Javier Guerrero va guanyar el Premi de dansa de l’Institut del Teatre 2018 amb la coreografia Lord M27. El premi, li va permetre desenvolupar l’espectacle i en el GREC 2019 en veiem el resultat amb AM27.   AM27 és una utopia encarnada, és un lloc que, tot i que no hauria d’existir més que en la imaginació, existeix amb totes les seves aberracions, desplaçaments i incongruències.