El PAD recull els objectius que el govern preveu realitzar durant el mandat

03/02/2020 - 10:27

El Programa d’Actuació Municipal del Districte de Sant Andreu 2020-2023 concreta el compromís de l'equip de govern amb la ciutadania pels proper anys partint de la base de l’Acord de Govern que va servir per a constituir-lo.

El Programa d’Actuació Municipal del Districte de Sant Andreu 2020-2023 concreta el compromís de l'equip de govern amb la ciutadania pels proper anys partint de la base de l’Acord de Govern que va servir per a constituir-lo.

Aquest projecte de PAD recull els principals reptes (objectius) i mesures concretes (actuacions) acordades per seguir reduint les desigualtats, per fer de la nostra ciutat un entorn més amable i segur, dinàmic econòmicament i centrat en les persones. De forma especial, aquest PAD incorpora dos elements innovadors de caràcter transversal que impregnaran les polítiques en aquest mandat: enfortir la visió feminista en tota l’acció municipal i garantir la vinculació amb les fites i els objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides.

Les actuacions i projectes emblemàtics, siguin de petit o de gran format que trobareu en aquesta proposta de PAD configuren un veritable full de ruta, arriscat i valent, pel període 2020-2023 i més enllà, vertebrant un model de ciutat on la ciutadania i les seves activitats, esdevenen el centre i la raó de ser de les polítiques municipals que lideren i garanteixen la Barcelona que fa front a les desigualtats i l’emergència climàtica.

Seguint amb la dinàmica endegada fa 4 anys, aquest projecte de PAD es presenta per a debatre’l i enriquir-lo des de la participació ciutadania. Durant els mesos de febrer i març es convocaran Consells de Barri extraordinaris i sessions de debat sectorial i especials on, a més a més, es prioritzarà sobre aquells projectes d’inversió susceptibles d’entrar als Pressupostos participatius.

Podeu consultar el seguiment bé a través d’aquest link o bé en l’arxiu adjunt.

En els següents enllaços podreu veure els diferents espais que s’habilitaran als barris de Sant Andreu:

  • els Consells de Barri extraordinaris, òrgans de participació territorial
  • els debats sectorials i especials, sessions de participació per temàtiques específiques
  • els punts de participació itinerants, a les places i als equipaments
  • la plataforma decidim.Barcelona, espai de participació telemàtica