El present és feminista amb la programació pel 25N al Districte

04/11/2019 - 11:30

El cicle d'activitats que organitzen serveis, equipaments i el propi Districte de Sant Andreu ens convida a un novembre de reflexió i lluita contra les violències masclistes.

El cicle d'activitats que organitzen serveis, equipaments i el propi Districte de Sant Andreu ens convida a un novembre de reflexió i lluita contra les violències masclistes.

Al llarg d’aquest mes podreu assistir a xerrades, teatre fòrums, projeccions, recitals… Tot un seguit de propostes a tots els centres cívics, casals de barri i casals de la gent gran per reivindicar un present feminista i carregat de lluita contra la xacra del masclisme.

Aquí trobaràs les propostes d’aquests dies:

Dilluns 11 de novembre

17 h

Manualitat contra la violència de gènere

Ajuda’ns a confeccionar fermalls contra la violència de gènere. Els repartirem el dia 25 de novembre.

Casal de Gent Gran Mossèn Clapés

17 h

Postals contra la violència de gènere

Exposició participativa on totes les persones joves podran escriure de forma anònima alguna situació que hagin viscut en clau de violència de gènere. Aquestes postals es podran trobar a l’Espai Jove Garcilaso i als instituts on hi hagi el Punt JIP.

Espai Jove Garcilaso

 

Dijous 14 de novembre

19 h

Taula rodona: El procés feminista. Com el tenim?

Taula formada per persones expertes en el tema i dirigides per la periodista Jordina Tarré.

Auditori de la biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra

19 h

Nits literàries: Veus Contra el Masclisme

Nova edició de les nits literàries a l’Ateneu L’Harmonia. Aquesta vegada, dintre del Veus contra el Masclisme, i organitzat conjuntament amb la Llibreria La Tribu.

Ateneu L’Harmonia

 

Divendres 15 de novembre

20 h

Veus contra el Masclisme amb l’Ivette Nadal

Ivette Nadal, cantautora de Granollers, ens presenta dintre del cicle Veus contra el Masclisme l’espectacle poètic i musical “Arbres mars, en concert”, en el que combina les cançons dels seus últims treballs editats.

Ateneu L’Harmonia

 

Dissabte 16 de novembre

19 h

Musical Prescription: Veus Contra el Masclisme

Sessions musicals que tindran com a protagonistes a quatre dones PD. Musical Prescription és una recepta musical a base de reggae, soul, r&b i altres ritmes d’arrel afrocaribenya.

Ateneu L’Harmonia