Eva, de Kike Maíllo, és la segona pel·lícula de les #GradesObertes19

04/07/2019 - 08:54

Cultura i lleure. El cicle de cinema a la fresca al Canòdrom continua el divendres 12 de juliol a les 22 h amb aquesta pel·lícula que reflexiona sobre la robòtica.

El cicle de cinema a la fresca al Canòdrom continua el divendres 12 de juliol a les 22 h amb aquesta pel·lícula que reflexiona sobre la robòtica.

En un futur no gaire llunyà, els éssers humans viuen acompanyats de criatures mecàniques. L’Álex, un prestigiós enginyer cibernètic, torna al seu poble amb un encàrrec de la Facultat de Robòtica: la creació d’un nen robot. Allí coneixerà l’Eva, filla del seu germà David i de la seva exnòvia Llana, amb la qual establirà una relació molt especial.

El film va néixer a partir d’un projecte de l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC). Tot i partir d’un projecte d’uns estudiants, va guanyar tres premis Goya, entre ells el de millor director novell per Kike Maíllo i el de millor actor secundari, que es va emportar Lluís Homar. A més, s’ha projectat a més de cinquanta països.