Geronimo Stilton, el Musical de la mà de la Lírica de Sant Andreu

15/04/2019 - 11:42

Descobrirem un món fantàstic on els somnis, la màgia, la música i la imaginació, són el fil conductor d’una història fascinant.

Descobrirem un món fantàstic on els somnis, la màgia, la música i la imaginació, són el fil conductor d’una història fascinant.

El proper 25 i 26 de maig feu reserva a les agendes! La Lírica de Sant Andreu presenta el musical en català de l’investigador més admirat, Geronimo Stilton.

Geronimo Stilton, és el director de l’Eco del rosegador, el diari més famós de Ratalona, l’illa dels ratolins. Gràcies a ell, descobrirem un món fantàstic on els somnis, la màgia, la música i la imaginació, són el fil conductor d’una història fascinant, que ens permetrà volar damunt del llom de Draghan – el drac daurat de l’arc de Sant Martí -, descobrirem quina és la Regla d’or de les Fades, la força de La Companyia, les males intencions de la bruixa Stria, la pudor que fan els Trols, ens farem amics de Cor Fort – el gegant del regne de les neus perpètues -, sabrem quines són les autèntiques intencions de Brases III, etc, etc, etc,… I tot això, i més, i més, i més, amb la finalitat de salvar a Flordiana, la reina de les fades.
Una porta al món de la fantasia, oberta de bat a bat, on no hi ha límits d’edat per creuar-la.

Alguna vegada heu somiat que viatgeu al Regne de la Fantasia? Voleu trobar-hi bruixes, sirenes, dracs, gnoms, gegants, fades…, però també unicorns, trolls i homes llop? Us agradaria volar sobre el llom del llegendari Drac de l’Arc de Sant Martí? Aleshores, marxem junts en aquest viatge ple d’aventures enfilats a les ales de la fantasia!

Més info:

25 i 26 de maig a les 18h.
Casal Catòlic de Sant Andreu
C/ Pons i Gallarza 60, 08030, Sant Andreu, Barcelona
Durada: 100 minuts amb entreacte
Idioma: Català
Preu entrada general: 12€
(Els nens i nenes menors de 3 anys no paguen entrada si no ocupen butaca)

Horari de taquilla:
1 hora abans de cada representació . Les entrades també es poden comprar a través de Entradium.com

Telèfon d’informació: 628 56 51 81

www.laliricadesantandreu.cat

laliricadesantsndreu@gmail.com