Ja estan convocats els Premis Sant Andreu 2023

20/07/2023 - 13:43

Ajuntament. Es poden presentar candidatures fins el 9 d'cotubre. Enguany hi haurà quatre categories: premi al millor projecte, premi especia, distinció per aniversari i distinció personal.

Es poden presentar candidatures fins el 9 d'octubre. Enguany hi haurà quatre categories: premi al millor projecte, premi especial, distinció per aniversari i distinció personal.

La resposta als reptes que la societat actual planteja no es poden donar de manera individualitzada ni des de projectes particulars. La millora de la qualitat de vida dels veïns i veïnes, i l’enfortiment de la ciutadania requereix respostes conjuntes i fer-ho així significa sumar per promoure, construir i facilitar respostes col·lectives a problemes col·lectius.

En aquest marc, el Districte de Sant Andreu vol atorgar els Premis Sant Andreu per reconèixer el paper cabdal de les persones que hi viuen i les seves entitats, com a promotores d’accions comunitàries per aconseguir un impacte positiu social, educatiu, cultural o ambiental al nostre
territori.