La tardor ens convida a la FM d'Indians

08/08/2019 - 13:23

El barri començarà el 21 de setembre la setmana de celebracions amb tallers, revetlles i sopars populars per reunir tot el barri al concorregut carrer Jordi de Sant Jordi.

El barri començarà el 21 de setembre la setmana de celebracions amb tallers, revetlles i sopars populars per reunir tot el barri al concorregut carrer Jordi de Sant Jordi.

El barri d’Indians, gràcies a la comissió de festes i a les entitats, em permetrà gaudir dels primers dies de la tardor amb les nits de ball, els espectacles i els correfocs.

En breu ens aproparem al cèntric carrer Jordi de Sant Jordi per conversar amb tothom i gaudir dels bons àpats que prepararà la comissió en cites tan imprescindibles com la botifarrada del primer dissabte i el pica-pica de dijous 26. Aprofitarem per recórrer els espais i els equipaments del territori, gaudint de propostes tan variades com el taller de country al casal de barri o el torneig de futbol sala a les pistes esportives d’Alzina.

Durant aquests dies, cal fer èmfasi en la necessitat de reivindicar i lluitar per garantir un ambient festiu respectuós amb tothom i lliure d’agressions. La Festa Major és el millor espai per construir l’autoorganització i l’empoderament ciutadà, per teixir el barri i per reivindicar la festa i la diversió. És un espai de llibertat per tothom i, per aquest motiu, les faltes de respecte i les agressions no són benvingudes.

El paper de la comissió i les entitats, tant pel que fa a l’organització de les festes com a la tasca garantint la convivència, és fonamental i suposa l’actiu més important del barri. Hem d’agrair la implicació de tothom al barri per fer d’aquesta Festa Major una cita carregada de diversió, bon ambient i respecte entre tothom.

Diumenge 29, després de més d’una intensa setmana, ens acomiadarem amb la tradicional cantada d’havaneres i amb el castell de focs, dient adéu així, a una de les millors festes majors de la tardor.

Podeu consultar el programa a l’arxiu adjunt.