Premis Sant Andreu: ja hi pots presentar projectes

04/08/2022 - 12:49

Societat. Com a gran novetat i en el context social de la Covid-19, es vol incentivar econòmicament projectes que repercutexin sobre la comunitat. Per aquest motiu, els guardons tenen dues categories noves amb dotació econòmica.

Com a gran novetat i en el context social de la Covid-19, es vol incentivar econòmicament projectes que repercutexin sobre la comunitat. Per aquest motiu, els guardons tenen dues categories noves amb dotació econòmica.

El Districte de Sant Andreu atorga anualment els Premis Sant Andreu, coincidint amb la Festa Major de Sant Andreu. Amb aquests premis i distincions es vol reconèixer les propostes de persones i entitats que duen a terme la seva activitat al districte de Sant Andreu.

Premi Sant Andreu al millor projecte d’entitats, destinat a premiar una iniciativa que tingui com a finalitat aconseguir un impacte positiu social, educatiu, cultural o ambiental per al veïnat del districte de Sant Andreu. Està dotat amb 1500€.

Premi Sant Andreu especial, enguany dedicat a una proposta dedicada a la memòria històrica i lluites veïnals. Està dotat amb 1000€.

A les bases trobareu tota la informació necessària per participar o proposar candidats per alguna de les categories.